Suntem prezenti pe Facebook, unde va asteptam sa devenim prieteni

Handmadeart on Facebook

marți, 23 septembrie 2008

si a fost o data...



... ca orice pasiune totul a pornit de la un joc. De la un joc al culorilor, de la un joc copilaros de a îmbina nuantele, de a trasa cercuri si linii, de a modela, de a schimba forme si a le exprima pe diverse materiale. Întâi au reprezentat cadouri realizate în graba, în Ajunul Craciunului, solutii ultime la compromisurile existente pe piata. Apoi, prietenii au fost cei care ne-au grabit, rugându-ne sa-i ajutam, sa-i scoatem din impas, caci trebuie sa ajunga neaparat la ziua cuiva, la nunta cuiva, în vizita la cineva si nu au gasit nimic potrivit ocaziei. Asa ca ne-am apucat din nou de treaba, poate un pic mai seriosi, mai atenti, mai ales ca aveam de-a face cu un public necunoscut si  "jucariile" noastre urmau sa paraseasca cercul familiei si al prietenilor, unde îti sunt iertate micile nazdravanii.
Efectul a fost forte puternic când am înteles ca putem bucura si de ce nu ajuta si alti prieteni, necunoscuti pâna atunci, dar nedespartiti de atunci, de când culorile sentimentelor noastre s-au contopit cu ale lor. Asa s-a întâmplat si asa se întâmpla cu toti prietenii nostrii din ce in ce mai numerosi...


...sa ne prezentam: diana


olivia... 



eduard...




...atelierul nostru acum un an de zile. Era mic, inghesuit, dar cu multa zarva. Ne pregateam de Sighisoara si munceam pe branci ca sa fim gata la timp. (In curand o sa punem si fotografii cu atelierele noastre din prezent.)




...prima noastra expozitie-atelier a avut loc in Galeriile Winmarkt din Ploiesti. A fost prima data cand am iesit in public cu produsele noastre. A fost si prima data cand am avut si spectatori ce ne urmareau cum pictam. Am fost putini timizi la inceput, dar ne-am obisnuit cu privirile celorlati si mai ales cu faptul ca, toata lumea care trecea pe langa noi, simtea nevoia dintr-o data sa vorbeasca in soapta.


...prima noastra participare la un targ mare - Romexpo Targ de cadouri si decoratiuni. Din tot targul aveam cel mai mic stand, dar si cel mai plin si cel mai colorat :)


... primul nostru magazin, la baza cetatii Rasnov, langa "monstrul" ce dormita linistit, odihnindu-se dupa ce urcase o ditamai panta.



... primul nostru magazin cu adevarat - in cetatea Rasnov, unde Jane Drera era pentru noi o adevarata principesa.

cochet, primitor, colorat

si plin de oaspeti



...tot la Rasnov, in fiecare week-end, am avut un atelier gratuit pentru copii. Zarva mare, parinti multi, si mai ales manute, hainute si bluzite pictate. Era o incantare, mai ales cand copii primeau drept premiu pentru cumintenie, chiar vasul pictat de ei. Cel mai temerar pictor a avut doar 2 anisori si a pictat cu un talent deosebit placa de amestecat culorile, direct cu propriile maini (o tehnica atunci descoperita).




...primul workshop realizat in limba engleza pe care o stim fiecare cum putem mai bine


...primul team-building la malul marii (vezi si sectiunea Workshop-uri de pe site)






... prima noastra aparitie in Revista ( Eve Septembrie 2008)


...in aceiasi cetate mirifica a Rasnovului primul festival organizat si sustinut  in intregime de noi (vezi si sec. Evenimente de pe site) unde pe langa munca asidua am si cunoscut o multime de oameni extraordinari.

au fost doua zile de targ pline

din care nu au lipsit recitalurile


piesele de teatru

tirul cu arcul, bufonii cetatii si nelipsita presa.


si povestea noastra continua... mai multe informatii (fotografii, filmulete) puteti descoperi pe blog sau pe pagina noastra de Facebook, unde va asteptam sa devenim prieteni.

13 comentarii:

Anonim spunea...

Superb!!!!! Un BRAVO! din tot sufletul.

Anonim spunea...

Sunteţi demni de toată lauda şi aprecierea celor cărora le place arta adevărată. Bravo, felicitări şi mult, mult succes în viitor pentru că îl meritaţi.

Mihaela spunea...

Felicitari, cred ca va puteti numi "invingatori".

stefan spunea...

felicitari! am citi in ziar articolul despre voi si am fost f impresionat de ceea ce ati facut dar mai ales de ceea ceea ce faceti in prezent. va admir f mult si va doresc mult succes in continuare iar cifra de afecri sa creasca tot mai mult

Marius spunea...

Si eu tot in ziar am citit .Mi-a placut povestea voastra.Nu credeam ca se pot scoate atatia bani din astfel de afaceri si cred ca putini sunt cei care reusesc in domeniul asta.Oricum ati dat dovada de profesionalism si optimism.Felicitari si succes in continuare!

Oprisan Alina spunea...

Dupa rezultate se cunosc oamenii care trudesc cu pasiune... felicitari !

Laura spunea...

Mult noroc in continuare :) Ma bucur ca si in Romania arta handmade ia putin cate putin amploare.

Laura

Unicatelier spunea...

salut! am gasit pe e jobs un job de la voi, si m-am gandit ca ar fi fost mai bine sa va trimit un mail cu cv si pozele obiectelor pe care le-am decorat pana acum. am terminat facultatea de arte plastice nicolae grigorescu, si pot spune ca ma pricep destul de bine, de asta am si vrut sa va trimit niste poze, dar nu gasesc nici un contact, in afara de blogul vostru. astept un raspuns de la voi. acesta este adresa mea de mail lazarake@yahoo.com

Manuela spunea...

Buna ziua! imi puteti trimite va rog o adresa de contact sau un numar de telefon referitor la jobul de pictor, sunt foarte interesata de acest post. Adresa mea este: mannuk_86@yahoo.com
Va multumesc!

Anonim spunea...

Buna ziua, am vazut anuntul pentru angajare pe ejobs si am observat ca cereti o experienta minima de un an. Cu toate acestea as dori sa vin la un interviu deoarece cred ca pot face fata cerintelor dumneavoastra chiar daca nu am exprienta ceruta. Acesta este e-mail-ul meu: mihai.valentina89@yahoo.com in cazul in care se poate programa un interviu. Va multumesc anticipat!

Unknown spunea...

Imi plac foarte mult produsele dvs. Jos palaria pentru ceea ce faceti! Cumpar cu drag produsele dvs atat pentru mine cat si pentru cei dragi! BRAVO!

Anonim spunea...

Sunt frumos pictate si apreciez munca celor care fac produsul sa arate asa minunat...am doar o mica obiectie: un pic mai multa atentie la ramele foto care sunt murdare de vopsea pe partea din spate,calitatea se cere mai mult apreciata. Mai multa calitate si atentie ca produsele sa fie intr- adevar extraordinare.

Florentina spunea...

Astazi am cumparat 2 vaze superbe pentru cadou de la Targul de Martisor din piata Universitatii.Sunt foarte incantata de ceea ce am vazut acolo si de ceea ce am cumparat .
Pur si simplu mi-ati inseninat ziua cu frumusetea,coloritul,luminozitatea modelelor deosebite pe care le-ati realizat dar si cu amabilitatea celor doi tineri care vindeau produsele.
Mi-a placut mult un model pe fond deschis la culoare pe care scria "Special Moments" si care pe o parte avea pictat un ceas.Nu reusesc sa regasesc acest model pe site-ul dvs.Din cate imi aduc aminte nu cred ca este cel cu ceainic de pe site.Mi-ar place sa achizitionez si acest model de vaza pentru ca la standul dvs de la targ nu am gasit dimensiunea si modelul preferat.
Felicitari pentru obiectele de arta deosebite pe care cu talent, migala si rabdare le realizati si pentru ca ne aduceti putina bucurie in suflet si in case!