Suntem prezenti pe Facebook, unde va asteptam sa devenim prieteni

Handmadeart on Facebook

sâmbătă, 4 octombrie 2008

am fost la Siania Forever

Uite ca am fost si la Sinaia Forever. Vineri a fost ingrozitor de frig, dar am avut ca prieteni vinul fiert cu multa scortisoara si fructele glazurate cu ciocolata alba. Sambata a fost plin de lume si a fost foarte fain ca ne-am intalnit cu o multime de oameni care ne stiau de la Rasnov sau de la alte targuri si expozitii. Pacat de mixajul muzica clasica, muzica populara, noi aveam standul intre cele doua scene si percepeam ambele ritmuri nu era chiar pe gustul nostru. Spre seara am apucat sa ne mai tragem si noi sufletul  si am strans standul pe ritmurile ce se auzeau de la concertul Cargo, la care trageam serios cu urechea. Duminica, asa cum se intampla de obicei cand trebuie sa pleci, a iesit soarele si am avut parte de o zi superba de toamna, incat seara nu ne mai induram sa plecam.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Felicitari pentru lucrurile frumoase pe care le faceti! Mult respect si spor!

Ruxi Olarasu

Unknown spunea...

Vaza cu maci de la voi este vedeta casei si este foarte bucuroasa de compania celorlalti maci din casa :). Ma laud la toata lumea cu ea.

ZaZaStudioDesign spunea...

Felicitari pentru blog si site! Diana, ti-am trimis un mail in legatura cu ce am vorbit noi si nu stiu daca l-ai primit pentru ca n-am primit nici un reply.

irinaindira spunea...

Frumoase creatii!
La mai multe!

Salutari de la malul Marii Negre!

irinaindira